مصوبه بررسی وضعیت جسمانی کارگران ایرالکو به دلیل عدم همکاری مسئولان شرکت انجام نشده است

۱۶ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۰ کد : ۴۸۷ اصلی
تعداد بازدید:۳۲۰۳۰
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با وجود مصوبه کارگروه کاهش آلودگی هوای اراک مبنی بر بررسی وضعیت سلامتی کارگران شرکت ایرالکو، این شرکت تاکنون همکاری و اجازه بررسی را نداده است.
مصوبه بررسی وضعیت جسمانی کارگران ایرالکو به دلیل عدم همکاری مسئولان شرکت انجام نشده است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر حسن طاهراحمدی در سومین کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک در سال ۹۷ با اشاره به روند کاهش روزهای ناسالم در شهر اراک طی ۳ سال اخیر، افزود: باید در گام اول علل و عوامل موثر در کاهش آلودگی هوای اراک بررسی شود، ولی تا امروز سهم هر آلاینده مشخص نشده است.

وی با اشاره به فعالیت وسایط نقلیه در اراک طی بازه زمانی مذکور، عدم تغییر فضای فیزیکی و تغییر نکردن وضعیت تالاب میقان اراک، بیان کرد: اگر کاهش آلایندگی صنایع و کاهش حجم ریزگردهای خارجی را بپذیریم باید همچنان علل کاهش روزهای ناسالم در اراک واکاوی و بررسی شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه همواره نسبت به انجام بررسی علل آلودگی اراک و نقش آلاینده ها در ایجاد بیماری ها توسط استان های دیگر خوش بین نبودم و امروز روند کند بازنگری طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک توسط مشاور و مشخص نشدن شرح خدمات، گواهی بر این خوش بین نبودن است، ادامه داد: مشاور طرح تاکنون کاری انجام نداده است در صورتی که دانشگاه علوم پزشکی اراک قول استفاده از ۴۰ تا ۸۰ استاد استانی و ملی را جهت انجام تحقیقات در حوزه آلودگی اراک داده است، اما این اعلام آمادگی تاکنون مورد توجه قرار نگرفته است.

وی با تاکید بر اینکه اگر مجدداً انجام طرح های تحقیقاتی به مانند گذشته به استان های دیگر نظیر اصفهان داده شود، قطعاً به نتیجه نخواهیم رسید، گفت: باید یک بار برای همیشه بحث انجام تحقیق جامع و موثر درخصوص سهم هر آلاینده و وضعیت آلودگی اراک رسیدگی و بسته شود و بحث تحقیقات در این زمینه، جدی گرفته شود.

دکتر طاهراحمدی با اشاره به مصوبه کارگروه جهت بررسی وضعیت جسمانی کارگران شرکت آلومینیوم ایران که تاکنون به دلیل عدم همکاری مسئولان شرکت انجام نشده است، افزود: دانشگاه ۲۵۷ نفر را در بخش های مختلف شرکت انتخاب کرده است و باید به تحقیقات در حوزه سلامت کارگران ورود کرد که قطعاً این موضوع کمک می کند که تولید مواد سمی در ایرالکو نیز بررسی شود و تاکید شود که کار تحقیقاتی تا پایان شهریور انجام گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

کلیدواژه‌ها: ایرالکو کاهش آلودگی کارگران آلاینده سلامت


نظر شما :